Studij

vsigNaslovna2

Stručni studij Fizioterapije


Studijski program Visoke škole Ivanić-Grad nosi naziv: Stručni studij fizioterapije, traje 3 godine ili 6 semestara, te se na koncu dobiva 180 ECTS bodova. Akademski/ stručni naziv koji se dobije nakon završenog studija jest: stručni/na  prvostupnik/ca  (bakalaureus/a ) fizioterapije, bacc. physioth.

Naziv studijskog programa 
Stručni studij Fizioterapije

Vrsta studijskog programa 
Preddiplomski stručni studij Fizioterapije

Trajanje studijskog programa 
6 semestara (3 akademske godine)

ECTS bodovi
60 ECTS bodova za svaku godinu, ukupno 180 ECTS bodova

Akademski/stručni naziv koji se stječe završetkom studija
Stručni/a prvostupnik/ca (baccalaureus/a) fizioterapije, bacc. physioth.

Osnovne kompetencije pri završetku studija:
Student završetkom stručnog studija postaje zdravstveni stručnjak koji planira i provodi terapijske i rehabilitacijske postupke, primjenjujući znanja i vještine iz područja fizioterapije, kliničke kineziologije, osnovnih biomedicinskih znanosti, kliničke medicine i ostalih srodnih područja.

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas