Upute za dolazak i boravak na Visokoj školi Ivanić-Grad

15 Srpanj 2020
Objavljeno u Novosti

Plakat

Svi djelatnici, studenti i druge osobe koje ulaze u ustanovu dužni su mjeriti tjelesnu temperaturu svaki dan prije dolaska u učilište, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne dolaziti u učilište. Svi djelatnici i studenti u slučaju povišene temperature trebaju se javiti telefonom nadređenoj osobi i izabranom liječniku obiteljske medicine.

Svakodnevno kod dolaska i odlaska s ustanove zaposlenicima, studentima i drugim osobama koje ulaze u ustanovu mjeri se tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom. Prilikom ulaska i boravka u prostorima Visoke škole Ivanić-Grad obvezno je imati zaštitne maske za lice te dezinficirati ruke prilikom ulaska.

Djelatnici i studenti s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim simptomima odmah napuštaju učilište ili javljaju telefonom da neće doći na posao/nastavu, te se javljaju telefonom svom izabranom liječniku.

Kod ulaska i izlaska iz ustanove, kretanja ustanovom te boravka u prostoriji ustanove neophodno je držati razmak najmanje 1,5 metra od drugih osoba.

Pojačana osobna higijena studenata, nastavnika i drugih osoba koje dolaze na učilište:

  • izbjegavati dodirivanje ustiju, nosa, očiju i lica,
  • redovito i pravilno prati ruke prije ulaska u svoju skupinu, prije i nakon pripreme hrane, prije jela, nakon korištenja toaleta, nakon dolaska izvana, nakon čišćenja nosa i uvijek kada ruke izgledaju prljavo. Za pranje ruku treba koristiti tekuću vodu i sapun.
  • kod pranja ruku pridržavajte se naputaka/uputa za pravilno pranje ruku: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Pranje_ruku_.pdf
  • nakon pranja ruku sapunom i vodom, za sušenje ruku neophodno je koristiti papirnate ručnike za jednokratnu upotrebu koje nakon korištenja treba baciti u koš za otpad,
  • kod kašljanja i kihanja prekrivaju se usta i nos laktom ili papirnatom maramicom koju poslije treba baciti u koš za otpad te oprati ruke,
  • pri kašljanju i kihanju treba okrenuti lice od drugih osoba,
  • izbjegavati dijeljenje čaša, šalica, posuđa i pribora za jelo s drugim osobama.
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Srpanj 2020 07:01

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas