Visoka škola Ivanić-Grad i Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru – nastavljaju suradnju.

26 Veljača 2021
Objavljeno u Novosti

U ponedjeljak 15.2.2021. delegacija Visoke škole Ivanić-Grad u sastavu dekan doc. dr. sc. Mile Marinčić, predsjednica Upravnog vijeća VŠIG – Josipa Ilić, dipl. oec., savjetnica za studente i nastavu te članica UV-a VŠIG – doc. dr. sc. Tatjana Trošt Bobić i glavna tajnica VŠIG – Stela Tudor, mag. iur., posjetila je Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Dočekali su ih dekan VEVU dr. sc. Željko Sudarić, prof. v.š., sa suradnicima: prodekanicom mr. sc. Darijom Ivanković, v. pred., prodekanom dr. sc. Slobodanom Stojanovićem, prof. vš., pročelnicom Odjela za zdravstvene studije dr. sc. Slavicom Janković, v. pred, pročelnikom Upravnog odjela Ivanom Belajem, mag. iur., v. pred., članom Upravnog vijeća Veleučilišta Draženom Pejićem, mag. cin. v. pred., te glavnim tajnikom Duškom Simićem dipl. iur.

Tijekom posjete održani su vrlo konstruktivni radni sastanci u kojima su obrađene mnoge teme bitne za daljnju uspješnu suradnju VŠIG i VEVU.

U tijeku je izbor u naslovno-nastavna zvanja temeljem natječaja kojeg je objavila VŠIG za područje biomedicine i zdravstva, društvenih, prirodnih i humanističkih znanosti.

Za jesen 2021. je planirana ponovna zajednička suradnja pri organizaciji 7. Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Fizioterapija u sportu, rekreaciji i welnessu koja će se održati u Vukovaru. U listopadu 2020. godine je u Ivanić-Gradu, u zajedničkoj organizaciji VŠIG i VEVU, izuzetno uspješno organiziran i održan 6. Međunarodni znanstveno-stručni skup Fizioterapija u sportu, rekreaciji i welnessu i vjerujemo da će jednako biti i ove godine u Vukovaru.

20210215 141402 Medium

Jedna od tema sastanka bila je i organizacija susreta studenata uključenih u rad sportske udruge Visoke škole Ivanić-Grad koju vodi Goran Bobić, prof. TZK te sportske udruge studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička Vukovar pod vodstvom Dražena Pejića, mag. cin. Susret će biti organiziran čim dopuste epidemiološke mjere.

Ključna tema susreta je bila nastavak dogovora oko zajedničkog studija čije pripreme su u završnoj fazi, a detalje ćemo objaviti uskoro.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 08:25

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas