Dodijeljena javna priznanja Grada Ivanić-Grada osobama zaslužnima za razvoj Visoke škole Ivanić-Grad

15 Listopad 2021
Objavljeno u Novosti

Priznanja

U utorak, 12. listopada 2021. godine održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada na kojoj su uz prigodne govore, dodijeljena javna priznanja.U utorak, 12. listopada 2021. godine održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada na kojoj su uz prigodne govore, dodijeljena javna priznanja.

Visoka škola Ivanić-Grad predložila je neke od dobitnika nagrada koji su svojim radom i stručnošću podigli kvalitetu studija. Priznanja Grada Ivanić-Grada primili su ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan Goran Maričić, dr. med. spec. pred., ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača prim. Marina Kovač, dr. med., spec. psih. med., pred., te dr. sc. Slavici Janković, v. pred. pročelnica Odjela za zdravstvene studije Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, a godišnja nagrada je uručena, prof.dr.sc. Jasmini Havranek v.d. ravnateljici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

„Svi dobitnici nagrada koje je Visoka škola Ivanić-Grad nominirala su svojim zalaganjem, znanjem i stručnošću pomogli da mi danas u Ivanić-Gradu imamo visoko školstvo. Svima im hvala“, rekao je dekan Visoke škole doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred..


Više o dobitnicima javnog priznanja Grada Ivanić-Grada i njihovom doprinosu visokom školstvu u Ivanić-Gradu možete pogledati pritiskom na njihova imena:


prof.dr.sc. Jasmina Havranek,
prim. Marina Kovač, dr. med., spec. psih. med., pred.,
dr. sc. Slavica Janković, v. pred.

 

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas