Zadovoljstvo nam je objaviti kako će se Visoka škola Ivanić-Grad spojiti na CARNET mrežu brzom optičkom vezom u suradnji s tvrtkom A1.
 
Uzimajući u obzir trenutno stanje vezano uz epidemiju koronavirusa COVID-19, u ovom trenutku ne možemo precizno odrediti rok spajanja, no ona će biti realizirana po smirivanju epidemije.
 
Vjerujemo kako će ova optička veza biti vrlo korisna za korištenje naprednih mrežnih usluga.
 
 
Označeno u

Povjerenstvo za upise i razredbeni postupak vrednovalo je prijave kandidata za upis na studij fizioterapije u 2020./2021. godinu. Rezultati i upute nalaze se u prilogu.

Čestitamo svim kandidatima koji su ostvarili pravo upisa!

Za sva dodatna pitanja javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . 

 

Odluka o načinu plaćanja školarine

Odluka o naknadam troškova studija

Odluka o oportunitetnim troškovima zbog nepopunjenog upisnog mjesta

Odluka o visnini naknade oportunitetnih troškova studija na VŠIG

 

Označeno u

Poštovani,

iako aktualno epidemiološko stanje uzrokovano virusom COVID-19 zahtjeva socijalnu izolaciju, a što Visoka škola Ivanić-Grad u potpunosti podupire, ovim putem želimo vas obavijestiti da sve radnje vezane za prijavu radova za 6. Međunarodni znanstveno-stručni skup Fizioterapija u sportu, rekreaciji i wellnesu i dalje teku. Riječ je o aktivnostima koje se mogu obavljati od kuće te kadar VŠIG trenutno vrši sve potrebne pripreme za prijam radova, njihovu recenziju te pripremu za tisak zbornika sažetaka i zbornika radova Skupa. Trenutno, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da li će se Skup održati u zakazano vrijeme (18. i 19. lipnja 2020. u Ivanić-Gradu). To ovisi o daljnjim uputama Vlade Republike Hrvatske i Kriznog stožera te ćemo Vas o tome pravodobno obavijestiti. Ipak, sve ostale radnje vezane za prijavu radova i dalje teku prema planu, što možete provjeriti na službenoj stranici konferencije https://vsig.hr/konferencija/

U ovoj izvanrednoj situaciji želimo vam zdravlje i staloženost, a za sve informacije slobodno nam se obratite.

Označeno u
Poštovani, 
obzirom na aktualno epidemiološko stanje uzrokovano virusom COVID-19 te upute Vlade Republike Hrvatske i Kriznog stožera, obavještavamo Vas da ćemo nastupna predavanja za izbor u naslovno nastavno zvanje predavača u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva, polju Kliničke medicinske znanosti, organizirati po prestanku trenutno važećih mjera. 
U ovoj izvanrednoj situaciji želimo vam zdravlje i staloženost, a za sve informacije slobodno nam se obratite.
 
Označeno u

IMG 20200312 143353

U četvrtak 12. ožujka netom prije nego će stupiti na snagu pooštrene mjere zbog korona virusa, dekan Visoke škole Ivanić-Grad doc. dr. sc. Mile Marinčić je u pratnji savjetnice doc. dr. sc. Tatjane Trošt Bobić i voditeljice prakse za II. godinu studija fizioterapije u Ivanić-Gradu, dr. sc. Slavice Janković, v. pred, posjetio ravnateljicu Neuropsihijatrijske bolnice u Popovači, ali i vanjsku suradnicu te članicu Stručnog vijeća Visoke škole Ivanić-Grad, primarijus Marinu Kovač, dr. med. Tema posjeta bila je proširenje suradnje između dvije navedene institucije. Kao glavnu temu razgovora možemo istaknuti pitanje Kliničke prakse za studente fizioterapije. Na temelju postavljenih pitanja i dobivenih informacija, zaključak je kako se Klinička praksa II. i III. (kao i I. godine ukoliko bude potrebno) godine studija fizioterapije gotovo u potpunosti može odvijati u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači, koja je ujedno i jedna od nastavnih baza Visoke škole Ivanić-Grad. Osim navedenoga, predstavnici Visoke škole Ivanić-Grad upoznali su ravnateljicu Kovač sa daljnjim koracima u planiranju visokog obrazovanja u Ivanić-Gradu, a ravnateljica Kovač iznijela je svoje vizije rasta i razvoja bolnice u Popovači. Zaključeno je kako se pred dvjema navedenim institucijama širom otvara polje za dugoročnu i plodnu suradnju, a na obostrano dobro.

Označeno u
Natječaj za prijam u radni odnos:
1. jednog (1) nastavnika s izborom u zvanje predavač u znanstvenom području Biomedicina i zdravstvo, znanstvenom polju Kliničke medicinske znanosti na neodređeno radno vrijeme na rad u nepunom radnom vremenu u iznosu 50% punog radnog vremena.
 
Natječaj je objavljen u NN broj 32/2020, od 20.ožujka 2020.g.
Detalje o natječaju možete pronaći na poveznici
 
Označeno u
Natječaj za prijam u radni odnos:
1. jednog (1) nastavnika s izborom u zvanje predavač u znanstvenom području Biomedicina i zdravstvo, znanstvenom polju Kliničke medicinske znanosti na neodređeno radno vrijeme na rad u nepunom radnom vremenu u iznosu 50% punog radnog vremena.
 
Natječaj je objavljen u NN broj 32/2020, od 20.ožujka 2020.g.
Detalje o natječaju možete pronaći na poveznici
 
Označeno u

Prema Odluci o radnom vremenu (KLASA: 113-02/20-01/3, UR.BROJ:238/10-169-20-1) od 17.3.2020.g.; radno vrijeme Visoke škole Ivanić-Grad od 18.3.2020.g. će se organizirati na način:

 1. Dekanat će radnim danom raditi od 8 do 13 sati, a ostatak radnog vremena, od 7 do 8h i od 13 do 15h dekan će biti dostupan putem mobilnog telefona. 

2. Tajništvo će radnim danom raditi od 8 do 13 sati, a ostatak radnog vremena, od 7 do 8h i od 13 do 15h tajnica će biti dostupna putem mobilnog telefona.

3. Studentska služba  će radnim danom raditi od 8 do 10 sati, a ostatak radnog vremena, od 7.30 do 8.00 h i od 10.00 do 15.30h voditeljica studentske službe će biti dostupna putem mobilnog telefona na broj.

4. Nastavnici i ostali zaposlenici će raditi od kuće, a po potrebi će ih se kontaktirati radi dolaženja u prostorije VŠIG.

 

U prilogu Odluka o radnom vremenu Visoke škole Ivanić-Grad koja stupa na snagu 18.3.2020.g. i važi do opoziva.

Označeno u
Stranica 1 od 11

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas