Visoka škola Ivanić-Grad potpisala sporazume o suradnji

24 Prosinac 2019
Objavljeno u Novosti

Ovih dana potpisan je sporazum o suradnji Visoke škole Ivanić-Grad, dekan Mile Marinčić i Udruženja obrtnika Ivanić-Grada, predsjednica Marina Hrastić. Obrazovna i stručna suradnja je dogovorena u cilju obrazovanja studenata, kao i unapređenja izvođenja i osiguranja kvalitete visokog obrazovanja u skladu sa suvremenim kretanjima u području zdravstva.

Ove godine Visoka škola Ivanić-Grad je potpisala sedam novih sporazuma/ugovora o suradnji: s Gradskom knjižnicom Ivanić-Grad (omogućeno je besplatno članstvo u knjižnici svim studentima te osigurana potrebna literaturu za studij), Učeničkim domom Ivanić-Grad (osiguranje studentske prehrane), Veleučilištem Lavoslava Ružičke (zajednička organizacija Konferencije u fizioterapiji, wellnessu u sportu), Neuropsihijatrijskom bolnicom dr. Ivan Barbot (bolnica će osigurati korištenje kabineta za zdravstvenu njegu i praktikuma za zdravstvenu njegu za ostvarivanje vježbi iz nastavnih cjelina propisanih planom i programom studijskog programa Sestrinstva), Udrugom narodnog zdravlja Andrija Štampar (suradnja na Međunarodnom simpoziju „Štamparovi dani“ i ostala suradnja od zajedničkog interesa), Turističkom zajednicom Ivanić-Grad ( suradnja na području zdravstvenog turizma Grada i okolice), Hotelom Sport (mogućnost odrađivanja studentske prakse sa svrhom uvježbavanja vještina), aneks sporazuma sa Specijalnom bolnicom Naftalan (bolnica će osigurati prostorne uvjete i opremu potrebnu za ostvarivanje vježbi iz nastavnih cjelina studija fizioterapije i sestrinstva), Udrugom fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja (razmjena i mobilnost stručnjaka, kvaliteta i razvoj stručnih programa). Početkom nove godine očekuje se su još tri nova potpisivanja o suradnji s Veleučilištem u Šibeniku, Hrvatskom komorom fizioterapeuta te Fakultetom zdravstvenih studija u Sarajevu. Predstavnici Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu dolaze u službeni posjet Visokoj školi Ivanić-Grad 15. i 16. siječnja 2020.g.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Prosinac 2019 09:26

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas